Новинки та бестселери Yakaboo: від Крістіана Грея до креативних текстів

Продовження еротичної трилогії, кошмари дель Торо, справжня історія Біллі Міллігана, швидка і корисна їжа від Джеймі Олівера і переосмислення українського підходу до культури – п’ять різних книг, що знайшли свого читача і швидко стали бестселерами.

грей

“Грей. Кристиан Грей о пятидесяти оттенках”

Після бурхливого уcпіху трилогії “П’ятдесят відтінків сірого” Е Л Джеймс вирішила розкрити почуття і таємниці Крістіана Грея, який насправді виявляється зовсім не самовпевненим мачо, а спраглою до кохання, вразливою людиною тонкої душевної організації. Цього разу історія розказана від імені Грея. Поява в офісі довгоногої красуні з копицею розкішного волосся розхитала оточуючий раціональний світ. Чи зможе Анастейша Стіл, розгледівши в успішного бізнесмена поранену душу, позбавити його нічних жахіть? Чи темні сексуальні бажання і ненависть до самого себе налякають сором’язливу і безпосередню дівчину? Своєю появою книга зобов’язана читачам перших трьох романів Е Л Джеймс, які нестримно просили продовження. Напевно, її, як і попередниць у серії “порно для матусь”, очікують рекордні мільйонні тиражі та продажі.

пик

“Багровый пик”

“Любовь. Смерть. Призраки. Мир омытый кровью. Кровавый туман опускался на место убийства, а потом медленно стекал по пустым и высохшим шахтным выработкам к красной глине, которая пузырилась и лопалась на меркой плитке цвета белой кости. Земля багрового цвета пробивалась сквозь грязь. Аллердейл Холл был окружен ярко-красным пятном, которое медленно подбиралось к босым ногам Эдит… Снежинки слепили распухшие глаза Эдит василькового цвета; красные капли блестели на ее золотых волосах. На ее правой щеке зияла открытая рана; подол ее тонкой ночной рубашки был пропитан кровью и гнилью и стал заскорузлым от подсыхающих сгустков крови…” Якщо ще не занудило, читайте і дивіться. Видання російською мовою було випущено до світової прем’єри однойменного фільму від незрівнянного Гільєрмо дель Торо. Старий будинок, повний скрипів і протягів, примарних мешканців і зловісних таємниць. Тут засохла кров назавжди в’їлася у підлогу, а жах і ненависть поколінь просочили стіни. Тут безневинна посмішка молодого англійського лорда приховує отруйну брехню, а на юну наречену замість кохання чекають зрада, мука і загибель.

билли

“Таинственная история Билли Миллигана”

Розказана Деніелом Кізом справжня історія одного з найвідоміших людей з діагнозом «множинна особистість» в історії психіатрії американця Вільяма Стенлі Міллігана. Кіз зобразив всі 24 альтер-его Міллігана, провівши багато годин у спілкуванні з ним. Об’єднуючою особистістю для всіх них був Учитель, що вперше явно з’явився під час лікування Біллі в Афінському центрі психічного здоров’я. Саме завдяки йому Кіз зміг розповісти історію, оскільки Учитель був здатний згадувати епізоди, які не були доступні іншим Мілліганам. Автору довелося провести власне розслідування і поспілкуватися з шістьма десятками людей, які так чи інакше перетиналися з головним героєм, в тому числі поліцейськими і співробітниками психіатричних клінік. Складна і зворушлива книга, присвячена тим, хто дитиною став жертвою жорстокого поводження. У ній немає ані слова вигадки.

оливер

“Everyday Super Food”

Джеймі Олівер стверджує, що знає, як зробити процес приготування і споживання їжі легким, веселим і смачним. Та ще й при цьому вся їжа буде поживною та корисною, а інгредієнти прості та доступні. Готуючи сніданки, обіди та вечері за рецептами Олівера, ви добровільно відмовитеся від закусок і випивки на стороні. Джеймі готовий взагалі всю важку роботу зробити за вас – тільки оберіть рецепт. Повіримо або перевіримо? Попутно з насолодою смачною і здоровою їжею можна підучити англійську – ця кулінарна книга написана справжнім британцем.

культура

“Як писати про культуру?”

Теорія і практика для всіх, хто займається темою культури, висвітлює політику і підприємництво в цій сфері, пише про кіно, театр, музику і візуальне мистецтво. У цій книзі читач знайде одкровення про те, як працюють державні кошти в офіційній культурі, рецепт успіху від засновників “Видавництво Старого Лева” і секрети написання актуальної статті. Культура розглядається як всеохоплююча сфера, що об’єднує політику, економіку, освіту і впливає на них. Для сучасної України важливо зрозуміти, що культура – це не лише пам’ять і спадщина, а й експеримент, нові технології та комерційна складова. Переосмислення підходів у цій сфері автори книги розглядають як один із способів перемогти у війні.

9 thoughts on “Новинки та бестселери Yakaboo: від Крістіана Грея до креативних текстів

    Залишити відповідь