Новинки та бестселери Yakaboo: цікава наука та несподівані відкриття

Весела наука, несподівані відкриття, вся правда про винаходи, секретний вплив музики на мозок, а також слава, багатство, життя проти долі та невеличкий стос листів про чудеса і пригоди у Східній Африці – нові видання на будь-який смак для дорослих і дітей.

1

“Научные забавы”

Книга, що витримала перевірку часом із чудовими гравюрами Луїса Пойе. З її допомогою, граючи, не тільки діти, а й дорослі пізнають закони фізики, хімії та геометрії. Досліди з рідинами і газами, обмани зору, ігри зі світлом і електрикою, цікаві випадки рівноваги, потішні музичні інструменти, веселі фокуси і вражаючі саморобки – стільки чудових знань і занять в одній книзі.

2

“История моего безумия”

Семюель Сандерсон колись був звичайною людиною, любив свою дружину Дану і дочку Мейан і був упевнений, що сім’я – найцінніше, що у нього є. Але слава і багатство все змінили, цього випробування Сандерсон не витримав. Його життя відтепер минало у світлі софітів, під клацання фотокамер. Шанувальниці вважали найбільшим щастям, якщо він погоджувався на інтрижку, журналісти вважали за честь взяти у нього інтерв’ю. У цьому угарі зупинитися, подумати було неприпустимо. І ось результат – він втратив все, що раніше так цінував, його життя опинилося під загрозою.

Роман одного з найвідоміших французьких письменників, що вже став світовим бестселером, вперше опублікований російською мовою. Кожен твір Тьєррі Коена – це на відмінно вибудуваний, закручений сюжет, що нагадує кращі книги Мюссе, неперевершений стиль і герої, які йдуть проти долі й зачаровують з перших слів.

3

 “Мы – это музыка. Как музыка влияет на наш мозг, здоровье и жизнь в целом”

Чи замислювалися ви над тим, чому музика чарівним чином впливає на наш настрій і самопочуття? І чим пояснюються рекомендації слухати класику жінкам, що очікують народження дитини? Виявляється, музика набагато більше впливає на наше життя – від утроби матері до старості, – ніж можна уявити.

Ця книга – результат досліджень фахівця з психології музики Вікторії Вільямсон. Виявляється, універсальна мова музики живе всередині кожного з нас. Прочитавши її, ви дізнаєтеся, чи може музика підвищити коефіцієнт інтелекту дитини і продуктивність, допомогти відновитися після травм і хвороб, підвищити ефективність спортивних тренувань, і які зміни відбуваються з мозком, коли людина слухає музику.

4

“Придумано девочками. Истории о выдающихся изобретательницах”

Прийнято вважати, що винаходи – це заняття для хлопчиків. Але героїні цієї книги доводять зворотне. Нова ідея може спасти на думку будь-якій людині, і потрібно тільки зуміти її втілити в життя. Жінки винаходять і у вітальні, і в лабораторії. Цікавість і творче мислення поєднуються в них із завзятістю і оптимізмом. А багато винаходів з’являються внаслідок винахідливості та величезного бажання полегшити життя собі та інших.

Як гадаєте, хто створив морозиво у вафельному ріжку, рюкзак-кенгуру, двірники для вітрового скла, рідкий коректор, космічний бампер, компілятор для комп’ютера і папір, що світиться?

5

“Листи з екватора”

Книга-щоденник з листів чернігівчанки, а в теперішній час місіонерки в Східній Африці. Це не просто книга: вона живе, дихає й розповідає сама про себе. З її сторінок на вас дивляться мільйони крихітних ґудзиків-оченят, голодних до їжі та любові. Невеличкий стос листів розповість про уривки життів, дива і неймовірні пригоди та допоможе торкнутися душею до простягнутих долоньок маленьких мешканців великої Африки. Тож гайда у подорож красивими просторами й захаращеними вуличками. І не лякайтеся, якщо котресь із чоколядних дітлахів вигулькне з-за рогу та вчепиться за руку. Просто їм теж цікаво.

9 thoughts on “Новинки та бестселери Yakaboo: цікава наука та несподівані відкриття

    Залишити відповідь