Ніндзя-Черепашки. Комікси, Eastern and Laird’s Teenage Mutant Ninja Turtles

Пам’ятайте черепашок-ніндзя? Воістину безсмертних героїв як у прямому, так і в переносному сенсі. Протягом стількох років все нові покоління діточок завмирають біля екранів в очікуванні нових пригод мутантів. І мимоволі згадуючи власне дитинство, поруч сідають тата і навіть мами.

Сага про юних мутантів-ніндзя продовжується і в коміксах! Попереду на них чекають нові загрози, боротьба з незліченними і могутніми військами, відчайдушний порятунок людства і власних панцирів. Затятий ворог черепах Шреддер теж продовжує свої злодіяння.

Наприклад, випуск 10 розповість про події, що відбулися задовго до відплати Шреддерові в першому випуску класичної серії. Черепахи ще зовсім юнаки й тільки пізнають мистецтво ніндзя. Тим часом, Сплінтер встановлює ментальний зв’язок із Хатсумі Госеєм, володарем сили легендарного Клану Госей. Зі смертного одра Хатсумі просить допомогти передати дух сили своєму онукові, Хатторі … Тепер доля спадщини знаходиться в руках Сплінтера і чотирьох його маленьких учнів.

У випуску 9 Донателло знайомиться з художником на ім’я Кірбі, малюнки якого оживають завдяки знайденому в купі вугілля кристалу, що здатен перетворювати. Разом друзі вирушають до чарівного світу, куди переміщуються всі ожилі створіння, але чи всі з них такі вже безпечні? І чи вдасться героям повернутися назад у реальний світ?..

У випуску 8 перенесені назад на Землю, Черепашки приводять за собою не лише нового друга Ханекатта, але й декількох озброєних до зубів Трицератонів! І поки проблеми першого плану вимагають найшвидшого вирішення, будівля T.C.R.I. несподівано піддається штурму поліції та військових. У Зеленої Команди зовсім небагато часу, щоб врятувати свої панцири … Довгоочікуваний фінал космічних пригод!

І ще багато-багато-багато захоплюючих історій…

Купити в Yakaboo.ua

чн2 чн3 чн4

10 thoughts on “Ніндзя-Черепашки. Комікси, Eastern and Laird’s Teenage Mutant Ninja Turtles

    Залишити відповідь