Коти підкорюють світ. Новинки та бестселери

Правду кажуть: хочеш привернути увагу – використовуй кота або дитину. Ось і видавці вирішили відволікти світ від вирішення серйозних питань і повчити життю за допомогою котячих. Крім того, в сьогоднішній підбірці – таємниці мозку і сновидінь, а також вихід російською мовою продовження світового бестселера.

1

“Шантарам – 2. Тень горы”

Довгоочікувана друга частина бестселера “Шантарам”, який розійшовся тиражем 4 мільйони екземплярів і отримав тисячі хвалебних відгуків в усіх куточках світу.

Минуло два роки відтоді, як Лін втратив двох найближчих йому людей: Кадербхая – ватажка мафії, загиблого в афганських горах, і Карлу – загадкову, жадану красуню, що вийшла заміж за бомбейського медіамагната. Тепер Ліну належить виконати останнє доручення, дане йому Кадербхаєм, завоювати довіру мудреця, що живе на горі, зберегти голову в нестримному конфлікті нових ватажків мафії, але головне – знайти любов і віру.

2

“Прокотиков”

Збірка оповідань, в кожному з яких раз у раз з’являється представник сімейства котячих. Загальновідомо, що завоювати світ найпростіше за допомогою котиків. А в поєднанні з ім’ям Макса Фрая успіх гарантовано. Так і вирішили вчинити укладачі цієї книги.

25 оповідань сучасних авторів, потішні, зворушливі й деколи пронизливі та сумні історії. Читаються швидко і легко. Але потім вам може захотітися обійняти всіх котів у світі.

3

“Мозг во сне. Что происходит с мозгом, пока мы спим”

Що відбувається з мозком, коли ми спимо, як трансформуються наші думки і виникають сновидіння – про це розповідається в захоплюючому дослідженні, представленому в цій книзі. Автор розмовляла з ученими, відвідувала наукові лабораторії, займалася вивченням сну і сновидінь і взяла участь у експерименті в ролі піддослідного кролика. В результаті читач зробить масу неймовірних і несподіваних відкриттів про роботу мозку.

Чи означають щось наші сновидіння і яку роль відіграють вони у нашому житті? Відповіді шукайте в книзі.

41

“Карусель страданий”

Автор називає свій стиль літературним пленеризмом – імпресіоністські замальовки з натури прози життя, при якому акцент робиться не на структурі композиції, а на поєднанні фарб.

У книгу увійшли чотири новели: Письмо Алисы, Pariah, Море. Ханна, Грешники не знают отдыха. Кожна людина протягом одного життя може померти кілька разів, але, відроджуючись, вона обіцяє собі більше ніколи не помилятися, як колись. Однак, щоб вибратися з обертового колеса, потрібно навчитися відпускати минуле. Головні герої, незважаючи на різні долі, однаково заганяють себе в пастку почуттів – ту саму карусель страждань.

5

“Котосутра. Нявська насолода”

Путівник-сувенір, в якому про найкращі секрети любовної прелюдії, загадкове тантричне кохання і пристрасті розповідають… котики. Автори книжки вирішили, що ілюстрації з котами якнайкраще – наочно й дохідливо – розкривають важливу і делікатну тему сексуальності.

Вікові обмеження 18+.

10 thoughts on “Коти підкорюють світ. Новинки та бестселери

    Залишити відповідь