Друга частина theUKRAINIANS II. Історії успіху: Андрухович, Вакарчук, Джамала

Із 21 липня свіжа книжка-подія від Видавництва Старого Лева theUKRAINIANS II. Історії успіху з’явиться у продажу. А поки книжку ексклюзивно можна замовити на Yakaboo.ua. До другої збірки історій успіху увійшло двадцять інтерв’ю, що були опубліковані в інтернет-журналі www.theukrainians.com про видатних українців та здатність робити відповідальні й дійсно вагомі рішення у своєму житті.

До другого тому увійшли історії Юрія Андруховича, Святослава Вакарчука, Джамали, Ірини Коваль, Мирослава Поповича, Олександра Лоскутова та багатьох інших про те, як людина може йти власним шляхом, не поступаючись своїми принципами, не втрачаючи індивідуальності, креативно та самобутньо підходячи до своєї роботи та життя, тим самим мотивуючи інших до руху вперед.

 

Однак книжку не варто сприймати як таку, що лише тимчасово навантажує читача гарними емоціями, спонукає до дій зараз, а вже найближчого понеділка не залишає і сліду від недавньої рішучості. Переходячи від одного розділу до іншого, разом із героями ви отримаєте конкретні рекомендації стосовно рішень, які доводиться приймати в тих чи інших ситуаціях.

Так від Святослава Вакарчука можна дізнатись про вміння зберігати таємницю та творчу невловимість, навіть якщо ви завжди у центрі уваги і рідко коли маєте розкіш побути наодинці. Мирослав Маринович стане прикладом рідкісної людини, до думки якої прислухаються як гарячі максималісти, так і літні мудрі люди. А Джамала розкаже про підґрунтя свого, на перший погляд, миттєвого успіху, в основі якого знаходяться з дитинства закладені любов до музики, освіченість, знання іноземних мов, пошана до вчителів та відчуття відповідальності перед людьми, на яких ви впливаєте, висловлюючи свою позицію і свій погляд у творчості.

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

10 thoughts on “Друга частина theUKRAINIANS II. Історії успіху: Андрухович, Вакарчук, Джамала

    Залишити відповідь