До новорічних свят з’явиться розмальовка для дорослих нового формату

Враховуючи високий рівень зацікавленості розмальовками для дорослих, зокрема Джоанни Басфорд (“Видавництво Старого Лева”), Міллі Маротти (“КСД”), Олесі Вакуленко (“Урбіно”), серіями антистрес-розмальовок від Pelican та “Бурда-Україна” та інших, видавці тримають руку на пульсі та пропонують все нові й нові книжки.

Окрім того, що 1 грудня у продажу з’явиться “Загублений океан” Джоанни Басфорд, на який з нетерпінням чекають прихильники художниці, видавництво “Клуб Сімейного дозвілля” готує до новорічних свят розмальовку-пазл ще не знайомого українській аудиторії формату. Це “Дивокола. Розмальовка-пазл. Шедеври живопису” від австралійця Томаса Павітта.

дивокола

 

Томас Павітт створив оригінальну і дивовижну концепцію розмальовок – справжній пазл, який поступово складається з кіл, розфарбованих у п’яти різних стилях. Спочатку не розібрати нічого, окрім переплутаної суміші кіл, але в кожній з таких головоломок приховано світовий мистецький шедевр.

Розмальовка-пазл містить 20 найвідоміших світових шедеврів від “Венери Мілоської” до «Поцілунку» Клімта і обіцяє години натхненної праці творчим людям будь-якого віку.  Для народження шедевра знадобляться п’ять кольорів або лише чорний маркер.

22 thoughts on “До новорічних свят з’явиться розмальовка для дорослих нового формату

    Залишити відповідь