Апетитна прем’єра весни – книжка Руслана Сенічкіна та Наталії Підлісної «Сніданки в саду»

Ведучі “Сніданку з 1+1” телекулінар Руслан Сенічкін та королева садів і городів Наталія Підлісна підготували спільну апетитну сенсацію – нову книжку «Сніданки в саду».

Це чудова книжка про садівництво зі смаком – з гарними ілюстраціями та практичними порадами, рецептами й майстер-класами. У збірці є смачні пропозиції для весняних та літніх сніданків на свіжому повітрі, дачних пікніків, домашніх трапез зі стравами зі свіжих сільських і фермерських продуктів. Читачі дізнаються, як і що саджати, вирощувати на рідній землі і готувати, щоб зробити раціон усієї родини вітамінним, органічним та поживним. Із саду-городу – до столу! До речі, свій міні-сад-город можна виростити навіть на кухні або на балконі!

сниданки3

Наталія Підлісна, автор рубрики «Зелена ділянка» в ефірі «Сніданку з 1+1», розповідає на сторінках збірки про рослини-обереги і символи, про рослини для ранкового чаю, про сюжетний та функціональний сад, особливості росту-посадки овочів, про секрети кліматичних зон та інше. А Руслан Сенічкін пропонує особливе органічне меню з городини: барбекю-мангал з рибою та м’ясом, теплий салат з буряком і печінкою, ліниві вареники з естрагоном, салат зі шпинатом та гарбузом, тортилью зі спаржею, котлети з гарбузом, ягідні скони, смородиновий мармелад та багато іншого.

сниданки2

Упродовж березня є можливість замовити та першими отримати книжку з безкоштовною доставкою по Україні та з автографами авторів. Акція діє ексклюзивно в інтернет-магазині Yakaboo.ua

637 thoughts on “Апетитна прем’єра весни – книжка Руслана Сенічкіна та Наталії Підлісної «Сніданки в саду»

    Залишити відповідь