Авторка “Французького виховання” зустрінеться з читачами у Києві

Видавництво «Критика» та книгарня «Є» запрошують на зустріч зі знаною американською письменницею та журналісткою Памелою Дракермен (Pamela Druckerman), авторкою бестселеру для інтеліґентних батьків «Французьке виховання: історія однієї американської мами в Парижі» (Bringing Up Bébé: One American Mother Discovers the Wisdom of French Parenting; британська версія – French Children Don’t Throw Food), що його український переклад у тлумаченні Вікторії Наріжної «Критика» вперше видала 2013 року, а нині вийшло в світ уже третє видання.

Зустріч відбудеться у вівторок, 6 вересня, у книгарні «Є» (Київ, вул. Лисенка, 3; м. «Золоті ворота»). Початок о 19:00. Вхід вільний.

Участь у зустрічі, крім авторки, візьмуть також наукова редакторка українського перекладу культурологиня та журналістка Тетяна Огаркова та видавчиня, письменниця і журналістка Оксана Форостина. Модеруватиме розмову відповідальний редактор видавництва «Критика» Андрій Мокроусов.

Памела Дракермен (Pamela Druckerman) – американська журналістка, авторка бестселерів «Bringing Up Bébé: One American Mother Discovers the Wisdom of French Parenting» (2012; український переклад – «Французьке виховання. Історія однієїамериканської мами в Парижі», 2013–2016) та Bébé Day By Day: 100 Keys to French Parenting (2013; український переклад вийде в світ 2017 року).

Книжка Bringing Up Bébé, що її перекладено понад двадцятьма мовами, ввійшла у першу десятку бестселерів за версією «The New York Times» і очолила рейтинґ «The Sunday Times» у Великій Британії. Першу книжку Памели Дракермен, Lust In Translation (2007), також перекладено на понад десять мов.

Упродовж 1997–2002 років Дракермен, яка здобула ступінь бакалавра філософії в Колґейтському університеті (Гемілтон, Нью-Йорк) і закінчила маґістратуру з міжнародних відносин у Колумбійському університеті, була штатним репортером часопису «The Wall Street Journal» у Буенос-Айресі, Сан-Паулу та Нью-Йорку. Відтак вона вміщувала статті та колонки у газетах «The New York Times», «The Washington Post», «The Guardian», «The Financial Times», журналах «New York Magazine», «Monocle», «Marie Claire». Живе у Парижі.

Подробиці у Facebook.

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

11 thoughts on “Авторка “Французького виховання” зустрінеться з читачами у Києві

    Залишити відповідь