З’явився неофіційний трейлер серіалу “Пікнік на узбіччі”

Канал WGN America відмовився від екранізації «Пікніка на узбіччі» братів Стругацьких. Пілотна версія не сподобалася керівникам каналу. Однак в мережі з’явився неофіційний трейлер серіалу: він все-таки вийде, але на телеканалі AMC, повідомляє readrate.com.



Режисер серіалу – Алан Тейлор («Тор 2: Царство темряви»), сценарист – Джек Паглен («Перевага»). З трейлера, де стоїть логотип телеканалу AMC, зрозуміло, що головного героя, ветерана-сталкера Редрік Шухарта, грає актор Меттью Гуд («Гра в імітацію», «Матч Поінт»). Раніше в релізах каналу WGN America повідомлялося, що в ключових ролях екранізації знімаються Діна Азіз, Тайрон Бенскін і Алекс Біспінг.

Це буде третя екранізація роману братів Стругацьких. Знаменитий фільм «Сталкер» Андрія Тарковського за сценарієм авторів вийшов в 1979 році, ставши класикою світового кінематографу. На самому початку двохтисячних про бажання екранізувати хроніку небезпечних подорожей сталкера заявляла кінокомпанія Columbia Pictures. Це повинно було бути кіно з Джоном Траволтою у головній ролі, але зйомки так і не відбулися. У 2012 році роман Стругацьких екранізували в Фінляндії, випустивши в Мережу аматорський фільм «Зона». «Пікнік на узбіччі» вважається найпопулярнішим твором авторів і налічує понад 55 видань в 22 країнах.


Читати: 18 екранізацій, які заслуговують на Оскар

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

12 thoughts on “З’явився неофіційний трейлер серіалу “Пікнік на узбіччі”

    Залишити відповідь