Yakaboo з’явився на Youtube! Перші відео від буктюберів Люди Дмитрук та Книги Ейбона

Навесні гарно починати щось нове, але ще краще, коли це нове вже давно вимріяне. Ось так у нас із каналом на Youtube, нарешті мрія здійснилися. Тепер для нас зніматимуть свої огляди буктюбери Люда Дмитрук та Книга Ейбона, і ще хтось (поки це секрет).


Раз на місяць блогерка Люда Дмитрук, власниця каналу Вишневий цвіт, розповідатиме у рамках рубрики “Книжковий виклик” про нові для неї книжки. Вона буде читати те, що раніш ніколи не читала, і вважала, що це точно не для неї. Першим до огляду потрапив письменник-фантаст Ніл Ґейман із книгами “Обережно, тригери!” та “Книга кладовища”. Чи сподобався Люді Ґейман дивіться на відео:

Ще один книжковий блогер – Володимир Шліхта, автор каналу Книга Ейбона, із типовим для нього гумором буде вести для нас рубрику “Хвилинка фантастики”. Двічі на місяць чекайте мальований огляд фантастичних книг.

Цього разу тримайте вітальне відео та огляд “Пікніка на узбіччі” братів Стругацьких.

Підписуйтесь на наш канал та чекайте на нові відео. А в коментарях чекаємо на побажання щодо тем та книжок, про які б ви хотіли почути;)


 Читати: 5 українських буктюберів та їхні домашні бібліотеки

Читати: Найцікавіші книжки року. Версія блогерів

Читати: Хочу читати фантастику! 30 книжок для знайомства із жанром

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

13 thoughts on “Yakaboo з’явився на Youtube! Перші відео від буктюберів Люди Дмитрук та Книги Ейбона

    Залишити відповідь