Yakaboo Publishing презентує книжку “Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива”

6 грудня, у вівторок, Yakaboo Publishing презентує першу книжку − українське видання бестселера Дена Сенора і Сола Синґера Start-Up Nation: “Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива”. 

В рамках презентації відбудеться панельна дискусія “Країна, яка змогла: досвід Ізраїлю і українська мрія” за участю  глобального керівника доставки і послуг компанії Gett, Дмитра Лисицького, голови Наглядової ради UVCA (Української Асоціації венчурного капіталу та приватних інвестицій), засновника та керуючого партнера AVentures Capital, Андрія Колодюка, заступника Глави Адміністрації Президента України, секретаря Національної ради реформ, Дмитра Шимківа.

Презентація відбудеться у конференц-залі IQ Business Center (вул. Болсуновська 13-15). Початок о 19:30.

Акредитація для преси за [email protected] чи телефоном 067 950 48 33, Анастасія Герасимова, pr-менеджер Yakaboo.ua.


“Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива” − бестселер The New York Times і Wall Street Journal. Книгу перекладено 30 мовами світу. Це історія про те, як бідна, країна у війні змогла здивувати світ рівнем добробуту, технологічними досягненнями. Для України книга “Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива” є вкрай своєчасною. Адже вона не про поодинокі успішні проекти, а про цілу країну, розвиток якої залежить лише від її громадян, командної роботи, творчого підходу, прийняття невдач та незламності духу.

Yakaboo Publishing засновано у 2016 році компанією Yakaboo.ua – найбільшою в Україні інтернет-книгарнею, яка пропонує асортимент видань з України, Росії, США, Польщі, Франції та інших країн. Пріорітетним напрямком видавництва є перекладна non-fiction література. Співзасновницею Yakaboo Publishing стала видавець Оксана Форостина (імпринт ТАО).

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

10 thoughts on “Yakaboo Publishing презентує книжку “Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива”

    Залишити відповідь