Yakaboo долучився до форуму майбутнього FREE GENERATION FORUM

Фото: Том Палмер, вiце-президент Atlas Network

22 жовтня відбувся Free Generation Forum — відкритий майданчик для обговорення теперішнього, минулого, а головне, майбутнього вільної України. Експерти з усього світу поділились своїми поглядами з тими, від кого залежить це майбутнє — з першим вільним поколінням, що виросло на території колишнього СРСР. Подія відбулась за підтримки інтернет-магазину Yakaboo.

Чому реформи проходять не так швидко, як би нам того хотілось? Чим небезпечний популізм? Як побороти корупцію? Чи стає світ вільнішим? Як позбутись перешкод, створених державою? Ці та інші запитання обговорювались на Free Generation Forum. Спікерами форуму були: президент Ayn Rand Institute Ярон Брук, Міністр фінансів України Олександр Данилюк, вiце-президент Atlas Network Том Палмер, співзасновник Bendukidze Free Market Center Володимир Федорін та інші. Володимир Федорін поділився із Yakaboo підбіркою із 15 книг для генерації нових ідей.

Володимир Федорін,
Володимир Федорін, співзасновник Bendukidze Free Market Center

Також свої рекомендації щодо читання надав Радник Адміністрації Президента України Давид Кізірія:


  1. “Четвертая республика” Борис Ложкін
  2. “Гудбай, Імперія” Володимир Федорін
  3. “Шлях до Так. Як вести переговори, не здаючи позицій” Роджер Фішер, Уїльям Юрі, Брюс Петтон
  4. “Дорога к свободе: Беседы с Кахой Бендукидзе” Володимир Федорін

dsc02214

П’ять найпопулярніших книг серед покупців Yakaboo на FREE GENERATION FORUM:
Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

10 thoughts on “Yakaboo долучився до форуму майбутнього FREE GENERATION FORUM

    Залишити відповідь