Вийшов трейлер до нової екранізації роману “Воно” Стівена Кінга

фото: theguardian.com

Восени 2017 року на екрани вийде нова екранізація відомого роману Стівена Кінга 1986 року “Воно”.


Сюжет стрічки розгортається у вигаданому місті Деррі, в штаті Мен, де з’являється маніяк та вбивця дітей. Це невідома істота – клоун Пеннівайз, що черпає силу зі страху, ненависті і розчарування. Головні герої, семеро одинадцятирічних дітей, стають об’єктами його переслідування.


Проект розпочали у 2012 році. З того часу у стрічки змінився режисер. Першим був Кері Фукунага, автор відомого серіалу “Справжній детектив”. Згодом покинув проект, проте залишився причетним до створення сценарію. Другим режисером фільму став аргентинець  Андреас Мускетті (автор фільму жахів 2013 року “Мама”). Зйомки “Воно” відбувались в Торонто та Оттаві в Канаді. Роль диявольського клоуна виконав Білл Скрасгард, брат актора Александра Скарсгарда.

Стрічка “Воно” вийде у прокат 8 вересня 2017 року. Також цього року має вийти екранізація відомої серії Стівена Кінга “Темна вежа”

Читати: Темна Вежа: шлях тривалістю понад тисячу років

Читати: Полювання на іншопланетянина за методом Кінга

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

106 thoughts on “Вийшов трейлер до нової екранізації роману “Воно” Стівена Кінга

    Залишити відповідь