Тест: Який ви Тарас Шевченко сьогодні?

9 березня традиційно у всіх навчальних закладах згадують Кобзаря, читають вірші, ставлять вистави, одним словом – згадають Тараса Григоровича дуже серйозно і відповідально. Ми вирішили у цей день також згадати одного із най-най-могутніших українських митців, але й трішки побавитися. Тримайте тест, але після проходження є обов’язкова умова – прочитати хоча б один вірш Тараса Шевченка;)

У тесті використані картини Тараса Шевченка, його портрети, меми із групи Файні меми про українську лiтературу, картини Юрія Шаповала “Тарас Шевченко робить селфі на iPhone” та “Шевченко на війні на Донбасі”.

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

12 thoughts on “Тест: Який ви Тарас Шевченко сьогодні?

    Залишити відповідь