Стартував збір коштів на третю чергу видань Komubook

Від 31 жовтня, перша краудпаблішингова платформа Komubook запустила збір коштів на третю чергу видань. Серед книжок, які фондуватимуть читачі є твори Джеймса Джойса, Річарда Бротіґана, Зиґмунда Фройда та інших.

Про новину повідомили на сайті: “Наша пригода під назвою “сам собі видавець” триває! Сьогодні розпочався збір коштів на 3-тю чергу видань. Як і минулого разу, їх у нас аж 7:

1. Фантастична антиутопія Філіпа Діка «Людина у високому замку».

2. Химерна “Ловля форелі в Америці” «останнього бітника» Річарда Бротіґана.

3. Біблія фланерства «Паризький сплін» Шарля Бодлера у супроводі вдумливих аналітичних есе Вальтера Беньяміна.

4. Класика контр-культурної прози, «Сповідь англійського пожирача опіуму» Томаса де Квінсі.

5. Знаменита збірка оповідань Джеймса Джойса «Дублінці».

6. Його ж не менш відомий автобіографічний роман «Портрет митця замолоду».

7. Та, напевне, найважливіша праця Зиґмунда Фройда «Тлумачення сновидінь», яка заклала основи психоаналізу.

Як завжди, ми намагалися зробити нашу добірку досить різноманітною, щоб кожен зміг знайти собі щось до душі.”


Також Komubook оновили та зробили більш зручною реєстрацію, додали на сайт функціонал “кошику”, а також започаткували експеримент з електронними виданнями. У форматах .epub та PDF будуть доступні три книжки –  збірки оповідань «Дублінці», роману «Сповідь англійського пожирача опіуму» та праці Фройда «Тлумачення сновидінь». Якщо проекти будуть активно підтримані, цю практику продовжать.

Через критику у бік верстки для нової черги видань долучився із допомогою Михайло Федищак. Також, як і попереднього разу, діє можливість замовити книжку для будь-якої бібліотеки Biblio.


Фондувати книги можна за посиланням. Збір коштів триватиме до 20 грудня 2016 року. Орієнтовно книжки вийдуть друком у березні-квітні 2017 року.


Нагадуємо до другої черги Komubook увійшли видання:

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

78 thoughts on “Стартував збір коштів на третю чергу видань Komubook

    Залишити відповідь