Радіо Голос Столиці та Yakaboo розповідатимуть про книжки

Ефір київського інформаційного радіо Голос Столиці (106 FM в Києві та області, gs.fm) поповнився новою півгодинною рубрикою під назвою «Рожеве Помпіду. Книги». Час виходу програми − щовівторка о 9:30.

«Рожеве Помпіду. Книги» − це огляд модних книжкових новинок від нашого арт-оглядача Олени Чиченіної. Вона не вірить рекламі та порадам бувалих. Вона розповідає тільки про ті книги, які прочитала сама. І навіть про ті, які ще не з’явилися у відкритому доступі.

%d1%80%d0%b0%d0%b4%d1%96%d0%be

«Рожеве Помпіду. Книги» − програма про те, що краще читати в транспорті, а що вимагає вдумливого підходу. Про хвацько закручені сюжети, образи, героїв, про мовні особливості, жанри та характери персонажів. У передачі йтиметься про те, що і кому могло би сподобатися з розмаїття книжкових новинок, представлених на ринку.

Книги для програми люб’язно надані книжковим інтернет-магазином yakaboo.ua. Слухайте «Рожеве Помпіду. Книги» щовівторка о 9:30 на радіо «Голос Столиці». Дізнавайтеся про останні новини ефіру на оновленому сайті www.gs.fm.


Читати: Перша книжка видавництва Yakaboo Publishing надійде у продаж у перші дні грудня

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

13 thoughts on “Радіо Голос Столиці та Yakaboo розповідатимуть про книжки

    Залишити відповідь