Онлайн-книгарня Yakaboo запускає продаж електронних книжок

Фото: Open Culture

Найбільша українська онлайн-книгарня Yakaboo відкриває напрямок електронних книжок. Відтепер на одному майданчику можна придбати різножанрові видання як у паперовому, так і декількох електронних форматах.


Від початку свого існування компанія Yakaboo приділяла велику увагу роботі з ліцензійним контентом. Ми поважаємо авторське право й вважаємо, що необхідно й надалі розвивати культуру купівлі ліцензійної продукції. Саме тому кожна електронна книжка, яка є чи буде в нашому онлайн-магазині є наданою видавництвом з передачею відповідних прав на її розповсюдження. Крім того, що електронна книжка є явищем прогресивної сучасності з її різноманітними ґаджетами, низька вартість e-book дозволяє читати більше, витрачаючи менше коштів.

Багато років Україна потерпає від піратства, яке є наслідком не стільки економічних чинників, скільки відсутності власної культури споживання кожного з нас. Музика, кіно, література – це інтелектуальний продукт, результат праці багатьох людей. Цивілізований світ визнає свідомих людей. Саме тому ми закликаємо тих, хто полюбляє читати: купуйте ліцензійні електронні книжки, підтримуйте вітчизняних видавців, сприяйте розвитку ринку, щоб завжди мати у своєму смартфоні чи планшеті цікаву, розумну, корисну – незамінну книжку.

Компанія Yakaboo, трансформуючись у мультикнижкову крамницю, сподівається на підтримку і з боку видавців, адже разом ми можемо створити повноцінний ринок електронних книжок, що є нормою для багатьох країн. Ми вже співпрацюємо з видавництвами «Наш Формат», «Основи», «Клуб Сімейного Дозвілля», «Фоліо», «Ранок». Закликаємо колег приєднуватися, щоб разом створити найбільший агрегатор легального електронного контенту!


Читати: Дайджест тижня: що читати у середині літа

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

16 thoughts on “Онлайн-книгарня Yakaboo запускає продаж електронних книжок

    Залишити відповідь