Не попкорном єдиним. Книги – must have у кінотеатрах України

Відтепер відвідувачі кінотеатрів «споживатимуть» книги разом із попкорном.

У січні стартував показ довгоочікуваної прем’єри фільму «Паддінгтон 2». Разом з ним у кінотеатрах України з’явилися книги, в яких пригоди Паддінгтона продовжуються.

26_2_01

Безліч кіноманів мають формулу успішного перегляду фільму: друзі,  хрумкий попкорн та гарний настрій. У багатьох країнах світу ця формула  ідеального кіноперегляду має свої особливості. У Китаї замість повітряної кукурудзи використовують солоний чорнослив, у Південній Кореї – смажені каштани, а у Японії – маленьку сушену рибу. В Україні тепер є своя фішка – книги. З січня 2018 року у багатьох кінотеатрах України кіномани «споживатимуть» разом із попкорном книги про ведмежа Паддінгтона. Ініціативу видавництва підтримали кінотеатри та запропонували книги, як сувенірну продукцію своїм гостям.

Прокоментував кросс-маркетингові комунікації Віктор Круглов, генеральний директор корпорації «Ранок» :

Багато років тому «Ранок» вперше в країні почав постачати книжки у супермаркети. Мені казали, це божевілля продавати дитячу книжку разом з цукром та огірками. Сьогодні книжка в продуктовій мережі must have. Цього року ми знову експериментуємо. З 18 січня у більшості кінотеатрів України можна придбати книжки про пригоди Падінгтона. Все, навіть, кіно починається з книг.

Останнім часом зазначають, що попит на книжки спадає. Проте, видавці активно експериментують у способах просування книжкової продукції. Навіть цікаво – де ми зустрінемо книжки іншого разу?


Читати: Підсумки року видавництв. Видавництво Ранок. Дитяча література: 2017-й ми провели разом зі своїми читачами

Читати: Новинки грудня. 93 книжки на будь-який смак

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

13 thoughts on “Не попкорном єдиним. Книги – must have у кінотеатрах України

    Залишити відповідь