Найбільший в Україні інтернет-магазин книг Yakaboo.ua відкриває власне видавництво

6 жовтня найбільша в Україні інтернет-книгарня Yakaboo.ua відсвяткувала свій 12-ий день народження. За цей час компанія стала лідером ринку онлайн продажу книжок, її асортимент становить понад 200 000 найменувань видань. Реалізуючи виключно офіційну сертифіковану продукцію, Yakaboo.ua досягла дворазового зростання компанії. Логічним продовженням активної діяльності Yakaboo.ua на книжковому ринку України, прагнення розвинути галузь, задовольнити попит на літературу окремих жанрів стало заснування власного видавництва Yakaboo Publishing. Співзасновницею Yakaboo Publishing є видавець Оксана Форостина (імпринт ТАО).

Пріоритетним напрямком новоствореного видавництва стане non-fiction література, насамперед перекладна. Частина книжок з редакційного портфелю видавництва “TAO”, які зараз готуються до друку, вийдуть 2016 року вже під брендом Yakaboo Publishing.

Компанія Yakaboo починала свою діяльність з 2004 року. Книжковий та інші напрямки компанії обслуговують понад 600 000 постійних клієнтів. Yakaboo.ua пропонує найбільший асортимент видань в Україні, її база охоплює понад 200 000 найменувань. Окрім книжок, компанія продає музичні записи та музичні інструменти, товари для дітей, товари для дому, відпочинку, туризму.

Yakaboo.ua підтримує та бере участь у книжкових ярмарках, фестивалях, освітніх і бізнес-форумах. Компанія регулярно проводить благодійні заходи — акції з передачі книг до бібліотек прифронтових міст Донецької та Луганської областей, сільських бібліотек, пацієнтів дитячої спеціалізованої лікарні ОХМАТДИТ.

Оксана Форостина – український видавець (перша книжка – “Ілон Маск: Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє” – вийшла наприкінці 2015 року), у минулому журналістка. Була відповідальною редакторкою часопису «Критика» та проекту “Критичні рішення” (до 2015). У жовтні 2014 року увійшла у Топ-100 інноваційних лідерів New Europe 100 — рейтинг, який укладали журнал Res Publica Nowa, компанія Google та газета Financial Times.

Більш детальну інформацію про концепцію та напрямки діяльності Yakaboo Publishing можна буде отримати під час прес-конференції, дата якої буде оголошена додатково.

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

20 thoughts on “Найбільший в Україні інтернет-магазин книг Yakaboo.ua відкриває власне видавництво

    Залишити відповідь