Насувається 24-ий Форум видавців. Програма заходів

Звісно, ви знаєте, що кожного року декілька вересневих днів, а то й тиждень триває справжня книжкова осінь у Львові. Так, ми про Форум видавців. Цього року фестиваль розпочнеться 13 вересня і закінчиться 17-го. Фокусна тема події: Точка творення. Далі трішки базової інформації про фестиваль та лінки на програму, яка сьогодні з’явилася на сайті. 


Від організаторів: Основною метою цьогорічного фестивалю є створення платформи для комунікації, яка в майбутньому спричинить зародження абсолютно нових бачень. Пошук нових ідей є абсолютно зрозумілим в сучасному світовому контексті, бо нові візії ставали дзеркалом (і навіть рушієм) змін в суспільстві. Кожен з минулих етапів пропонував нові форми, сенси, дускурси, які ставали їхніми символами і спричиняв справжню революцію у змінах шаблонного сприйняття світу для сучасників.

Зміна історичного етапу є прогнозованою, спираючись на теорію історичного циклізму.Нашим завданням буде спробувати передбачити, що чекає на нас в майбутньому, з одного боку, а з іншого, зрозуміти час в якому ми живемо.


Форум видавців у Львові: точка творення – це:

  • 24-ий Національний книжковий ярмарок
  • 12-ий Міжнародний літературний фестиваль
  • 23-ій Конкурс і церемонія вручення премії «Найкраща книга Форуму»
  • 8-ий Всеукраїнський бібліотечний форум
  • 6-а Благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання»

Почесні гості фестивалю: Філіп Сендс (Велика Британія), Генрі Марш (Велика Британія) та інші.

Спеціальні гості фестивалю: Карл-Маркус Ґаус (Австрія), Пітер Х. Фогтдаль (Данія), Єелле Рюмер (Нідерланди), Ян Вагнер (Німеччина), Вітольд Шабловський (Польща), Щерек Зємовіт (Польща), Дубравка Угрешич (Хорватія, Нідерланди), Каталін Доріан Флореску (Швейцарія) та ще понад 50 авторів з 25 країн світу.


Повна програма фестивалю.

Інформацію про можливість відвідати події безкшотовно шукайте за посиланням.


 

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

12 thoughts on “Насувається 24-ий Форум видавців. Програма заходів

    Залишити відповідь