Компанія Yakaboo.ua стала учасником FORUM ONE UKRAINE

15 жовтня у Києві відбувся масштабний бізнес-форум ONE UKRAINE, який зібрав 3500 учасників, серед яких були присутні інвестори, стартапери, провідні спеціалісти з IT-індустрії, ЗМІ, банківської галузі тощо. Спікерами FORUM ONE UKRAINE стали зірки сфери фінансів – відомий аналітик Роберт Кійосакі, консультант Бодо Шефер, фінансовий стратег Сенді Джадейджа, радник з економічних і політичних питань Марк де Турк та інші авторитетні спеціалісти.


З метою популяризації читання взагалі та бізнес-літератури зокрема компанія Yakaboo.ua взяла участь у форумі, представивши актуальні новинки українських видавців у жанрі Non-fiction. «Ми дуже раді співпраці з FORUM ONE UKRAINE. Це дійсно знакова подія для України, яка зібрала бізнес-спільноту, порушила важливі питання і підняла глобальні проблеми, вирішення яких впливатиме і на український бізнес. Роберт Кійосакі, Бодо Шефер – видатні імена, експерти, яких було не просто цікаво, але й корисно послухати. Ми вдячні організаторам форуму за можливість продемонструвати, що в нашій країні теж видається і перекладається бізнес-література, а це означає, що ми перебуваємо в єдиному інформаційному полі», − зазначив генеральний директор компанії Yakaboo.ua Іван Богдан.

На прохання Yakaboo.ua всесвітньо відомий фінансовий експерт, автор бестселерів з бізнес-літератури Роберт Кійосакі назвав кілька видань, які на його думку, повинен прочитати кожен, хто прагне змінити власний погляд на бізнес і позбавитися залежності від грошей. Серед них книга професійного трейдера Олександра Елдера «Як грати та вигравати на біржі», психолога та філософа успіху Наполеона Хілла «Думай та багатій», фінансового консультанта і класика бізнес-порад Джорджа Клейсона «Найбільш заможна людина у Вавилоні».

Бестселер “Багатий тато, бідний тато” – №1 у світі фінансової освіти. У світи продано більш як 28 мільйонів екземплярів цієї книжки. За декілька років в Кійосакі вийшла ще одна книжка “Другий шанс”. У ній автор закликає забути про загальноприйняті норми, щоб стати багатшими.

Книги, які радить читати Роберт Кійосакі:


“Как играть и выигрывать на бирже” Олександр Елдер
“Думай и богатей” Наполеон Хілл
“Самый богатый человек в Вавилоне” Джорж Семюел Клейсон
“Чтобы стать миллионером, надо думать как миллионер” Стенлі Т. Джі
“Переиграть Уолл-стрит” Пітер Лінч, Джон Ротчайлд

gate_olerom-0062

Топ продажів книгарні Yakaboo на FORUM ONE UKRAINE:


1. “Второй шанс” Роберт Кійосакі
2. “Богатый папа, бедный папа” Роберт Кійосакі
3. “Богатый ребенок, умный ребенок” Роберт Кійосакі, Шерон Лектер
4.  “Законы победителей” Бодо Шефер
5.  “Путь к финансовой свободе” Бодо Шефер 
6.  “Одна привычка в неделю. Измени себя за год”  Бретт Блюменталь
7. “Рисовый штурм и еще 21 способ мыслить нестандартно”  Майкл Мікалко
8. “Быть, а не казаться. Размышления об истеном успехе” Стівен Р. Кові
9. “Никогда не ешьте в одиночку и другие правила нетворкинга” Кейт Феррацци, Тел Рез
10. “Психология инвестирования”  Яків Шляпочник
11. “Гибкие продажи. Как продавать в эпоху перемен”  Джил Конрат
12. “Продавая незримое”  Гаррі Беквіт
13. “Философия менеджмента” Коносуке Мацусiта
14. “Черная риторика: Власть и магия слова” Карстен Бредемайєр
15. “Семь навыков эффективных менеджеров” Стівен Р. Кові
16. “Скрипты продаж. Готовые сценарии “холодных” звонков и личных встреч” Дмитро Ткаченко
17. “Жесткие продажи” Ден С. Кеннеді

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

10 thoughts on “Компанія Yakaboo.ua стала учасником FORUM ONE UKRAINE

    Залишити відповідь