Комікси DC навесні 2017 року вийдуть українською

Видавництво Рідна мова розповіло на своїй сторінці у Facebook, що отримало права на видання української коміксів компанії DC Comics (Detective Comics) у співпраці з Kyiv Comic Con. Перші комікси вийдуть вже навесні 2017 року.

Зараз видавництво в пошуках перекладачів для ілюстрованих видань:

“Головне в цій справі – якісний переклад, що полюбиться фанатам. Тому ми оголошуємо КОНКУРС, який дозволить вам долучитися до цього знакового проекту у ролі перекладачів! Якщо ви:

1. Вільно володієте англійською
2. Захоплюєтеся коміксами і розумієтеся на них
3. Відповідально ставитесь до роботи

надсилайте нам на адресу [email protected] невеличкий мотиваційний лист та інформацію про свій перекладацький досвід, зазначивши у темі листа “Переклад коміксів DC”. У відповідь ми надішлемо пробне завдання і усю додаткову інформацію. Праця перекладачів отримає гідну оплату. Дедлайн подачі заявки: до 10 грудня включно. Перші перекладені комікси буде презентовано на фестивалі популярної культури Kyiv Comic Con!”


DC Comics одне із найбільших у світі видавництв коміксів. У 1969 році видавництво придбала компанія «Warner Bros. Entertainment». Відомі своїми коміксами про Супермена, Флеша, New Teen Titans, Бетмена (чотирисерійний комікс, намальований відомим художником Френком Міллером) та багатьох інших. У вигаданому всесвіті «DC» також є команди, такі, як «Ліга Справедливості», «Суспільство Справедливості Америки», «Юні Титани», «Хранителі», і відомі лиходії, такі як «Джокер», « Лекс Лютер» , «Жінка-кішка», «Дарксайд», «Ра’с аль Гул», «Дезстроук», «Харлі Квінн», «Синестро», «Професор Зум», «Чорний Адам», «Думсдей» і «Брейніак».


Читати: Культові та незвичні: топ-7 графічних романів

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

19 thoughts on “Комікси DC навесні 2017 року вийдуть українською

    Залишити відповідь