Інтернет-магазин Yakaboo.ua запустив мобільну версію сайту

Інтернет-магазин Yakaboo.ua запустив мобільну версію сайту. Адаптований до мобільних пристроїв сайт www.yakaboo.ua подав лаконічну, функціональну версію для інтернет-браузерів.

Мобільна версія має зручний рубрикатор, який дозволяє швидко знайти потрібну категорію товарів серед розширеного асортименту магазину, адже Yakaboo.ua займається не лише продажем книг, але й реалізацією широкої групи товарів: іграшок, аксесуарів, побутової техніки, товарів для дому тощо. Так само, як і на сайті, мобільна версія подає опис товару з усіма необхідними характеристиками. Окремі кнопки для консультації та зворотнього зв’язку допоможуть налагодити продуктивне спілкування клієнта та магазину.

Мобільна версія з усіма  стандартними  функціями доступна за посиланням www.yakaboo.ua з усіх мобільних  пристроїв.


Компанія Yakaboo.ua є  найбільшою  інтернет-книгарнею країни, асортимент якої складає понад 200 000 найменувань, серед них видання з України, Росії, США, Великобританії, Франції, Польщі. Динамічно розвиваючись,  розширюючи  асортимент товарів, що реалізуються онлайн, Yakaboo.ua бере активну участь у різноманітних бізнес-форумах, книжкових виставках тощо. Нещодавно компанія заявила про заснування власного видавництва Yakaboo Publishing, перша книга якого з’явиться в кінці листопада цього року.

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

34 thoughts on “Інтернет-магазин Yakaboo.ua запустив мобільну версію сайту

    Залишити відповідь