English Student: як вивчити 1000 нових слів англійською

Якщо ви маєте ціль вивчити англійську мову на хорошоий розмовний рівень та вже розпочали це робити, то акцент варто робити як на граматику, так і на лексику. Вивчення граматики полягає на розумінні конструкцій та правил, а лексику потрібно не лише розуміти, а й вивчити найбільш вживані слова та могти легко знаходити в пам’яті відповідні слова під час сплікування на різні теми.


Лексичний запас необхідно розвивати постійно, тому що у нього є така “властивість” – переходити з активного (набір слів, якими ви користуєтесь постійно) до пасивного (слова, які ви знаєте, але їх складно вчасно пригадати під час спілкування). Картки з англійськими словами English Student – ефективний метод освоєння великих обсягів лексики за найбільш вживаними темами на кожному рівні.

Що містить набір English Student?


Це 1024 друковані флеш-картки для запам’ятовування слів англійською, які допоможуть вивчити слова і розширити словниковий запас.

картка

Крім цього, ще:

  • спеціальна коробка з системою навчання;
  • зручний футляр (щоб брати собою карти на роботу або навчання та навчатися будь-де і будь-коли);
  • дев’ять настільних ігор англійською для вашої компанії друзів.

Як це працює?


Кожна картка для запам’ятовування англійських слів відноситься до певної теми, всього тем – 30. На карті надруковане слово, його переклад, транскрипція і приклад вживання.

На коробці є схема, що допоможе слідувати системі навчання. Ця техніка запам’ятовування слів англійської мови заснована на методі Себастьяна Лайтнера: систематичне повторення матеріалу дає свої перші результати вже через місяць навчання.Такий спосіб вивчення не тільки помагає вивчати лексику, але тренує Вашу пам’ять та увагу.

Приділяючи навчання всього 30-60 хвилин, але кожного дня, вже через декілька місяців ваш словниковий запас помітно збільшиться, вам буде простіше будувати речення і підбирати слова в розмові і ваша впевненість у рівні розмовної англійської буде зростати кожного дня.

Обирайте English Student, згідно з вашим рівнем знань мови: від А1 (початковий) до В2 (вище середнього). В кожному наступному рівні ви будете вивчати знову 30 тем, проте з новими складнішими словами.

картки3

Щоб вивчати англійську мову, треба трішки наполегливості, вміння концентруватися та навичок ефективного планування свого часу.


Команда English Student

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

17 thoughts on “English Student: як вивчити 1000 нових слів англійською

    Залишити відповідь