Англійська і діти. З чого почати?

Усі батьки хочуть, щоб їхні діти вчили англійську. Але хто не знає мови, вважають, що не зможуть нічого навчити й дитину. Хто добре володіє англійською, не знають, з чого і як починати. Ця стаття буде корисна і першим, і другим. Розкажемо про оригінальний спосіб, який зробить процес навчання легшим і цікавішим.


Якщо батьки самі не знають англійської, вони не зможуть допомогти дитині. Насправді – це далеко не так. Дитина починає вивчати мову з найпобутовіших речей: предмети, кольори, числа. Ви з легкістю зможете опанувати ці слова разом. Не переживайте, якщо чогось не знаєте чи не пам’ятаєте. Для своєї дитини ви, в будь-якому випадку, будете найкращим вчителем. Тепер виникає питання: який спосіб навчання обрати та як заохотити дитину?

19369404_142009949696289_2008395511_o (1)

Для навчання дитині не потрібна додаткова мотивація. Мозок ще від народження готовий до сприйняття та засвоєння нового матеріалу. Дитина буде з радістю вчити і запам’ятовувати все, що ви їй запропонуєте. Головне, запропонувати це в цікавій формі. Тут важливо звернути увагу на те, як працює пам’ять. У дитячому віці краще розвинена образна (зорова, слухова, дотикова) та мимовільна пам’ять. Тому дитина без особливих зусиль, мимовільно, засвоює все, що може побачити, почути, до чого може доторкнутись.

19358981_142009936362957_182828808_o

Так, для запам’ятовування слів з англійської використовують спеціальні картки. Видавництво “English Student” розробили двосторонні картки для дітей від 3-х років. На них з однієї сторони є малюнок, з іншої – слово англійською мовою. Всі ілюстрації створені дитячим художником і за стилістикою наближені до дитячих малюнків. Це допомагає дитині сприймати і запам’ятовувати інформацію швидше. Картки зручні та безпечні для використання. Вони невеликого розміру, приємні на дотик і мають заокруглені кутики. До набору входять слова з дитячого середовища: blocks (кубики), swings (гойдалка), a slide (гірка), a lollipop (льодяник). Це зробить процес вивчення більш цікавим для дитини. Картки передбачені для навчання в ігровій формі з дорослими. Бо саме через гру діти найкраще засвоюють все нове.

Придбати картки в Yakaboo


Команда English Student


ЧитатиEnglish Student: як вивчити 1000 нових слів англійською
ЧитатиOne Wise Present: Іноземне повітря не змусить заговорити

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

24 thoughts on “Англійська і діти. З чого почати?

    Залишити відповідь