Amazon відкрив першу офлайнову книгарню

Американська компанія Amazon.com, найбільша в світі за обігом серед тих, що продають товари та послуги через інтернет, 3 листопада відкрила перший книжковий офлайн-магазин в Сіетлі, де знаходиться штаб-квартира компанії.

У ньому представлені найбільш популярні книги онлайн-платформи, при цьому ціни є ідентичними вказаним на сайті. Крім цього, в магазині покупці мають можливість протестувати гаджети Amazon, зокрема, електронні книги Kindle і медіадодаток Fire TV.

Книгарня розташувалася на 510 квадратних метрах зі складом у 5000 книг. Товар відібрано на основі рейтингів покупців, показників продажів, попередніх замовлень, популярності читацьких рекомендацій на сайті Goodreads, а також оцінці керуючих магазину.

«Amazon Books є фізичним продовженням Amazon.com. Ми використали 20-річний досвід книжкової інтернет-торгівлі, щоб створити магазин, який поєднує в собі переваги здійснення покупок як онлайн, так і офлайн», – повідомила віце-президент Amazon Books Дженніфер Каст.

Amazon.com має філії в Канаді, Великобританії, Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Бразилії, Індії, Китаї та Японії. Однак поки інформації щодо планів відкриття офлайн-магазинів в цих країнах немає.

16 thoughts on “Amazon відкрив першу офлайнову книгарню

    Залишити відповідь