Акції в Yakaboo: на усі книжки ВСЛ та Центрполіграфу

Крім знижок, про які ми розповідали раніш, у магазині Yakaboo зараз діє ще три акції: на усі книжки Видавництва Староо Лева та Центрполіграфу, а також на книжки про особистостей для дітей від агенції “Айпио.

До 26 червня діє знижка 15% на книжки видавництва “Центрполиграф”.  Серед акційних товарів – твори Валерія Синельнікова, детективи Чарльза Каммінга, нон-фікшн з історії та подорожей та інші. Переглянути увесь перелік акційних книжок можна тут. 

Знижка 25% діє на книжки про відомих особистостей для дітей від агенції Айпіо.  Серед акційних книг є історії про Стіва Джобса, Коко Шанель та Альберта Енштейна.  Акція триває до 30 червня.

Також діє акція на усі книжки Видавництва Старого Лева до 30 червня. Перелік книжок та розмір можна подивитись на сайті. 

Screenshot_2

Читати: Знижки в Yakaboo: література для дітей та батьків

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

11 thoughts on “Акції в Yakaboo: на усі книжки ВСЛ та Центрполіграфу

    Залишити відповідь