Уолтер Айзексон. «Инноваторы», Corpus

Хочете дізнатися, як кілька геніїв, хакерів і гіків вчинили цифрову революцію? Тоді ця книга для вас. Після виходу біографії Стіва Джобса, що стала світовим бестселером, Уолтер Айзексон написав про людей, завдяки яким з’явилися комп’ютери та інтернет.

Це історія про різні етапи цифрової революції, про те, як досягати того, щоб мрії втілювалися у життя. Починається вона з сорокових років XIX століття, з Ади Лавлейс, яка першою намацала принципи комп’ютерного програмування. А далі розповідається про тих, без кого не було б ані комп’ютерів, ані інтернету, – про Веніваре Буше, Алана Тьюрінга, Біла Гейтса, Стіва Возняка, Стіва Джобса і Ларрі Пейджа.

isaaccont

isaac2

“Айзексон володіє дивовижною здатністю говорить просто про складне. Ті, хто читав його біографії Ейнштейна та Джобса, знають, що він уміє розповідати і про фізику, і про програмування”, The Atlantic

Уолтер Айзексон – американський письменник, біограф і журналіст. Автор біографій засновника Apple Стіва Джобса, політичного діяча Бенджаміна Франкліна, відомого фізика Альберта Ейнштейна. Директор державної агенції, якій підвладні радіостанції «Свобода» і «Голос Америки». Президент Аспенського інституту. Головний редактор популярного американського журналу Time, екс-директор телекомпанії CNN. Член правління авіакомпанії UnitedAirlines, а також наглядової ради Гарвардського університету.

Купити в Yakaboo.ua

17 thoughts on “Уолтер Айзексон. «Инноваторы», Corpus

    Залишити відповідь