Пожива для розуму. У Франції з’явилися автомати з оповіданнями

Фото: digitaltrends.com

У французькому Греноблі з’явилися незвичайні торгові автомати. Вони видають не лимонад і снеки, а невеликі тексти. Short Edition надрукує для вас невелике оповідання, яке можна прочитати на ходу.

Вісім чорно-помаранчевих машин були встановлені у центрі міста з ініціативи мера. Житель міста або турист може обрати текст на свій час: розрахований на одну, три або п’ять хвилин читання. Платні автомат не стягує.

“На створення подібної машини нас надихнули торгові автомати з шоколадними батончиками і напоями. Ми вирішили, що зможемо зробити аналогічну річ із популярною літературою хорошої якості, щоб люди могли зайнятися чимось корисним у короткі проміжки вільного часу”, – розповів один із розробників Крістоф Сібьюд.

Фото: fr.metrotime.be
Фото: fr.metrotime.be

Розробник володіє також додатком Short Edition, у якого 140 000 підписників. Вони в тому числі створюють контент для автоматів.

За словами Сібьюда, компанія отримує безліч запитів із різних куточків світу на установку машин Short Edition. “Як тільки ми підрахуємо витрати, зможемо доставляти і встановлювати такі автомати на місяць, кілька місяців або навіть років у будь-якому місці”, – говорить він.

11 thoughts on “Пожива для розуму. У Франції з’явилися автомати з оповіданнями

    Залишити відповідь