На Yakaboo.ua відкрито ексклюзивний передпродаж “Оригіналів”

22 липня з’явиться у продажу книжка-бестселлер 2016 року, яку радять генеральна операційна директорка компанії Facebook і засновниця Lean In Шерил Сендберґ, канадський письменник і журналіст Малколм Ґладвелл та британський бізнесмен Річард Бренсон. Йдеться про “Оригінали” Адама Ґранта.  Зараз є шанс замовити книжку за зниженою ціною на умовах передпродажу в Yakaboo.ua.

Для видавництва “ТАО” книжку переклав Андрій Бондар, з текстом працювала редакторка Анна Процук. Передмову написала Шерил Сендберґ, в якій описала “Оригінали” як “одну з найважливіших і найзахопливіших книжок, які мені доводилось читати”. Forbes вніс її у перелік 16 бізнес-книжок, які варто прочитати у 2016, а Wired – у десятку найперспективніших книжок року.

Адам Ґрант – один із 25 найвпливовіших мислителів світу у сфері менеджементу та управління людьми. Чотири роки поспіль він очолював рейтинг найпопулярніших викладачів Вортонівської бізнес-школи, входить у світовий Топ-40 найкращих викладачів бізнесу до 40 років. Ґрант консультує Google, Національну футбольну лігу США, ООН, Світовий економічний форум, Військово-морські сили США, компанії Johnson&Johnson, Goldman Sachs, Disney Pixar, а також проводить спеціальні виступи для них, пише авторську колонку на теми праці та психології для «New York Times».

Адам Ґрант здобув докторський ступінь в Мічиґанському університеті, є випускником Гарварду, а ще – колишнім фокусником та учасником змагань зі стрибків у воду на Юнацьких Олімпійських іграх.

“Проникливий, дивовижно свіжий погляд на світ від одного з моїх улюблених мислителів”.

Малколм Ґладвел, автор бестселерів «The Tipping Point»«Outliers», «Blink», «David and Goliath»

Своєю книжкою “Давати і брати” Адам Грант не лише запровадив нову знакову парадигму успіху, але також зарекомендував себе як один з найбільш переконливих і провокативних лідерів свого покоління. В “Оригіналах” він знову звертається до проблеми поліпшення світу, але тепер з погляду становлення особистостей: обираючи чемпіонів нових ідей та цінностей, що йдуть всупереч правилам, постають проти конформізму і відкидають застарілі традиції. Як ми можемо витворювати нові ідеї, стратегії та практики, не вдаючись до ризику?

“«Оригінали» – одна з найважливіших і найзахопливіших  книжок, яку мені коли-небудь доводилося читати, ця книжка сповнена несподіванками і потужними ідеями. Вона не лише змінить спосіб вашого погляду на світ; вона просто може змінити ваш спосіб життя. А це може надихнути вас змінити світ”.

Шерил Сендберґ, операційна директорка Facebook, авторка «Включайся!»

Спираючись на несподівані дослідження, звертаючись до прикладів, що охоплюють історії зі світу політики, спорту та шоу-бізнесу, Грант з’ясовує, як розпізнати хорошу ідею, чітко та стисло донести її до оточуючих, створити коаліцію союзників, вибрати правильний час, щоб діяти, побороти страхи і сумніви; як батьки та вчителі можуть розвивати оригінальність у дітей; і як лідери можуть створювати середовище, де заохочується інше мислення.

“Деколи здається, що потрібно навчитися всього старого, аби здобути право робити щось нове. Адам Ґрант у своїй праці майстерно довів, що це не так. Нам пощастило мати такого порадника”.

Пітер Тіл, співзасновник PayPal і Palantir, автор «Від нуля до одиниці».

Навчайтеся у підприємця, який вирішив реалізувати власні старт-апи замість того щоб інвестувати, у співробітниці компанії Apple, що наважилася кинути виклик самому Стіву Джобсу, в аналітика, який скасував норми секретності у ЦРУ, мільйонера-фінансового чарівника, що звільняє робітників за неспроможність критикувати його, і телевізійного директора, який жодного дня не працював у команді, але врятував Seinfeld, сидячи у монтажній кімнаті. Винагорода є результатом здатності проникнути вглиб проблеми, приймаючи рішення, що здатні докорінно змінити стан речей.

Читати уривок з книжки “Оригінали”. 

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

11 thoughts on “На Yakaboo.ua відкрито ексклюзивний передпродаж “Оригіналів”

    Залишити відповідь