Книга досі є кращим подарунком. Посперечаємося?

Фото: kaboompics/pixabay

Одна з небагатьох фраз, що зберегли позитивне звучання з часів радянської пропаганди, “Книга – найкращий подарунок” знову актуальна. Але не тому, що вибір презентів і способів проведення дозвілля обмежений, а тому, що начитаність, грамотність і самоосвіта сьогодні в моді і в ціні. А пропозиція на книжковому ринку здатна задовольнити будь-які запити.

Книга – джерело знань? Напевно, вже не головне. Але все ж. Нехай знання можна тепер безлімітно добувати в інтернеті, але книги все ще здатні дивувати і надавати задоволення.

Книга – подарунок універсальний. Чи потрібно потішити друга, відвідати дитячий день народження або висловити повагу босу – книгу можна підібрати для будь-якого приводу і задовольнити найвитонченіші запити. У вашого керівника все є? Але у нього точно немає всіх книг. Не знаєте, що подобається читати дітям? Обирайте бестселер. Другові потрібна підтримка? Хороша сучасна проза допоможе йому. Потрібен стильний, незвичайний, корисний подарунок? Це книга.

Книга – подарунок довговічний. Вона не зноситься, не зламається і термін придатності у неї не скінчиться. Навіть якщо ви з неї виростете, вона залишиться вашим дітям. Навіть якщо вона після прочитання не стане улюбленою чи настільною і загубиться на полиці, одного разу вона змінить життя того, хто знайшов її. А він передасть її далі.

Книга – подарунок економічний. Уявіть, що вам потрібно привітати з Новим роком численних родичів або ви збираєтеся святкувати у великій компанії, а коштами обмежені. Асортимент книжкового онлайн-магазину зробить процес вибору і покупки подарунків неймовірно простим. Все, що вам потрібно, – задати необхідні параметри. При цьому як бонус ще й економія часу – передсвяткові дні часто минають хаотично, а купівля подарунків всім-всім-всім забирає багато годин і сил.

Книга – подарунок статусний. Шкіряна палітурка, ручна обробка, інкрустація каменями, дарчий напис, обмежений наклад, колекційне або виготовлене за індивідуальним замовленням видання роблять книгу воістину подарунком цінним, дорогим і унікальним. Вона підкреслить статус як одержувача, так і того, хто дарує. Вона викличе захоплення і заздрість. Такий подарунок посяде чільне місце в кабінеті або вдома і передаватиметься із покоління в покоління.

Книга – подарунок, який мотивує. Незалежно від роду діяльності людини, вдало підібрана книга стане гарною підмогою для розвитку її талантів або вдосконалення професійних навичок. Дізнайтеся про захоплення людини, якій збираєтеся зробити подарунок, і обирайте серед видань з хендмейду, розведення рослин, управлінських навичок, кулінарії, особистісного розвитку або навіть риболовлі.

Книга – подарунок, цілком готовий до пакування. Окрім того, що форма книги ніби створена для безпроблемного загортання у подарунковий папір, більшість книгарень надають цю послугу просто на місці. Замовляючи подарунок онлайн, можна відразу ж обрати подарункове пакування і доставку адресату, якщо ви з яких-небудь причин не можете привітати особисто або хочете зробити сюрприз. Назва книги, що залишиться до останнього моменту в секреті, зробить подарунок справді незабутнім.

Книга – подарунок, який робить світ кращим. Щоразу, даруючи книгу, ви робите свій внесок у майбутнє світу. Адже люди, які читають, – успішні люди, вони розумні, добрі, мрійливі й знають, що робити і хто винен. Саме вони дарують книги. Щоб якомога більше людей стали такими самим, як вони.

І ще. Даруйте книги, які подобаються особисто вам. Адже немає нічого кращого за подарунок, обраний з душею і зі знанням справи.

13 thoughts on “Книга досі є кращим подарунком. Посперечаємося?

    Залишити відповідь