Картинки, лабіринти та квести. Книжки-віммельбухи від ВСЛ

«Видавництво Старого Лева» підготувало для маленьких читачів декілька віммельбухів – книг-картинок, які можна розглядати годинами та знаходити щоразу нові та цікаві деталі. Ці видання не лише допоможуть малятам пізнавати цей світ, а й дозволять батькам та дітлахам гарно проводити час разом.

Зазвичай книги жанру віммельбух великого формату, мають досить мало тексту, або, взагалі, текст відсутній, натомість містять велику кількість детальних ілюстрацій. Іноді в книжках є завдання, які потрібно виконати, наприклад, знайти персонажа чи предмет, чи певну кількість однакових предметів.

Rik u lisi - COVER - 3D

«Рік у лісі» Емілії Дзюбак – унікальна книга для малят, яка дозволить їм дізнатися дуже багато цікавого про пори року, різних тварин і рослин та й про навколишній світ загалом. Це свого роду календар, створений польською художницею Емілією Дзюбак.

Кожен місяць у книзі — детально промальований «кадр» лісу з усіма його мешканцями, зображеними у різних ситуаціях. Завдяки книжці малята пізнаватимуть світ. Вони дізнаються, де мешкають різні тварини, хто з них спить вдень, а хто — вночі. Хто що їсть і як готується до зими. Які звірята і птахи паруються на все життя, а які — тільки на шлюбний період. Чим відрізняються одні тварини від інших. Хто починає робити запаси на зиму ще з літа, а хто є найбільшим лісовим лінюхом. Відповіді на ці та інші питання дітвора знайде на сторінках цієї незвичайної книги.

rik u lisi_1

«Рік в лісі» – це книга для всіх тих, хто любить природу, навіть для дорослих, – розповідає авторка. – Я сподіваюся, що їй присвятять свій час не тільки діти, а й батьки, бабусі і дідусі, – вся сім’я. Книга влаштована так, що наймолодший читач може годинами шукати героїв, досліджувати їхню поведінку в різних історіях, … їхні звички, реакції на мінливість часу доби і року. Завдяки цьому, не тільки діти, а й дорослі дізнаються багато цікавих фактів про життя тварин».

А наприкінці книги на малят чекає захоплива гра. Мешканців лісу, від маленьких комашок до великих та грізних ведмедів, розділяє лабіринт. І дітворі потрібно пройти цей шлях і допомогти звірятам знайти одне одного.

Pier-i-Misto-Labiryntiv_COVER_3D

Інший віммельбух, який нещодавно вийшов у «Видавництві Старого Лева» – справжня книга-лабіринт. Видання «П’єр і місто лабіринтів. У пошуках викраденого Каменя», яке створили Маруяма Чіхіро, Каміґакі Хіко та студія IC4DESIGN, – історія героя, перед яким постало важке завдання: знайти злодія. І зробити це йому доведеться у місті-лабіринті.

Детектив П’єр отримав нову справу. Містер Ікс викрав Камінь Лабіринту, який має силу перетворювати все в Опера-Сіті на лабіринти. Допоможи П’єру та його подрузі Кармен віднайти шлях у лабіринтах і зупинити Містера Ікс, доки не пізно.

Pierre_the_Maze_Detective_3

У цій прекрасно ілюстрованій книзі-квесті тобі потрібно знайти шлях у кожному фантастичному лабіринті, розпізнати ключі, що ведуть до розгадки, та вирішити спеціальні завдання, щоби стати героєм дня!
pid_zemleju_pid_vodoju_zemlia_0

А ще зовсім скоро на книжкових поличках ВСЛ з`явиться унікальна книга-алігат (дві книги в одній) «Під землею. Під водою» польських художників Даніеля та Олександри Мізелінських (авторів книжки “Карти. Ілюстрована мандрівка материками, морями та культурами світу”).

Ця книжка покличе тебе у незвичайну подорож вглиб Землі. Там ти зустрінеш спелеологів, шахтарів і… пасажирів метро. Знайдеш скам’янілі кістки динозаврів, стародавні предмети, яким сотні років, а також їстівні корені. Заглянеш у підземні нори й нірки, мандруватимеш лабіринтами печер і спустишся на дно найглибшої у світі шахти. Великі й детальні ілюстрації поведуть тебе щораз глибше і глибше — від тонкого шару ґрунту просто під ногами аж до розжареного ядра Землі.

Pid_Zemleju_Pid_Vodoju_5

А потім покличе тебе у незвичайну подорож глибинами морів і океанів. Ти зустрінеш рекордсменів-водолазів і науковців на дослідницьких кораблях. Натрапиш на казково кольорових риб, морських велетнів і дивних створінь, що живуть у водних глибинах. Випробуєш стародавні підводні човни, зануришся у глибоководні колодязі і відкриєш рештки затонулого «Титаніка». Великі й детальні ілюстрації поведуть тебе щораз глибше і глибше — від скупаних сонцем коралових рифів аж до зануреного у пітьму й холод найглибшого місця океанів.

Читайте і розглядайте книги від Старого Лева та весело проводьте час усією родиною 🙂

Yakaboo
Найбільша online-книгарня України. Любимо книжки понад усе:)

714 thoughts on “Картинки, лабіринти та квести. Книжки-віммельбухи від ВСЛ

    Залишити відповідь