Ексклюзивно в Yakaboo.ua – біографія Ілона Маска українською. Відкрито прийом попередніх замовлень

Yakaboo.ua відкрив прийом попередніх замовлень на книгу-біографію інженера, бізнесмена та відчайдушного фантазера-практика сьогодення “Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє”. Придбати книгу можна лише в книжковому онлайн-магазині Yakaboo.ua. Акційна ціна за умови оформлення попереднього замовлення – 299 гривень. З 22 грудня – дати старту продажу – вартість книги складе 350 гривень.

маск

Серед легенд технологічного бізнесу, мабуть, саме Ілона Маска найбільше обдаровують гучними епітетами та приголомшливими порівняннями: його називають Леонардо да Вінчі нашої епохи і новим Стівом Джобсом. Без нього не було б ані платіжної системи PayPal, ані електромобілів Tesla, ані перших приватних космічних польотів. Він замірився не лише пересадити людство на електромобілі, зняти його з нафтової голки завдяки сонячній енергії та мережі супер-зарядок для електромобілів, але й розпочати колонізацію Марса та зробити людську цивілізацію міжпланетною.

Знаний у світі технологій американський журналіст Ешлі Венс зміг отримати ексклюзивний доступ до Маска, одного з найвідчайдушніших підприємців Кремнієвої долини і світу, а також до його родини, колег та друзів. Ця книжка відстежує його шлях від непростого дитинства у Південній Африці й аж до сходження на вершини світового бізнесу. Венс проінтерв’ював майже триста осіб та провів понад 50 годин у розмовах з Маском, аби розповісти історію компаній, які змінюють світ, та розкрити непросту особистість підприємця-інноватора, який втілює в реальність задуми планетарного та міжпланетного масштабу.

«Ешлі Венс без прикрас і в деталях дає нам поглянути на людину, яка раз у раз починала з програшної позиції – і перемагала, кидаючи виклики застарілому мисленню та змінюючи світ. Я не вірю, що хоч хтось, прочитавши цю книжку, не відчує натхнення на амбітніші цілі», – Тоні Фаделл, творець iPod та iPhone, генеральний директор Nest Labs.

“Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє” Ешлі Венса українською мовою – перша книжка видавничого проекту “ТАО” Оксани Форостини, української журналістки та письменниці. Ця книжка відкриває серію актуальних для української аудиторії перекладів з англійської. Це видання про те, чим є сучасний глобальний світ і як він змінюється.
Мовою оригіналу біографія Маска вийшла у США в травні 2015 року і вже стала бестселером.

12 thoughts on “Ексклюзивно в Yakaboo.ua – біографія Ілона Маска українською. Відкрито прийом попередніх замовлень

    Залишити відповідь