Для школярів та дошкільнят: вересневі акції від Yakaboo.ua

Фото: pixabay.com

До 15 вересня у крамниці Yakaboo.ua діятимуть знижки на розвиваючу літературу для дошкільнят та на класичну літературу, яка є в шкільній програмі. Також серед акційних товарів є дитячі енциклопедії, книжки видавництв “Країна мрій” та “Читаріум”.

До 15 вересня діє знижка на серію розвиваючих зошитів для дошкільнят KUMON -10%.

Також до 15 вересня у розмірі 10% буде діяти знижка на підбірку книжок “Шкільна бібліотека”. Серед акційних товарів – книжки, що входять до шкільної програми.

Знижка у розмірі 12% діятиме на шкільні енциклопедії видавництв КСД та Віват. Серед акційних товарів енциклопедії про природу, футбол, космос, архітектуру, тварини тощо.

-15% до 15 вересня діє знижка на розвиваючу літературу від “Махаону”.  Книжки для розвитку пам’яті, мислення, для вивчення лічби та розвитку уважності.

Також до 15 вересня діятиме знижка -15% на серію “Азбука-Классика. Non-Fiction”. Твори видатних філософів, мудреців та мислителів.

Знижка -12% на книжки “Читаріум” діятиме теж до 15 вересня. Серед акційних товарів всесвітньовідома книжка-картинка “Дуже голодна гусениця” та український переклад історій про Груффало.

Також знижка 15% діятиме на класичну літературу – українську та зарубіжну.

І 15% знижка на серію “Улюблені книжки” видавництва “Країна мрій”.  Діє до 15 вересня.

А про розіграші усієї серії книжок від Komubook та путівки в Єгипет серед читачів книжок Ельги Міри розповідали тут та  ось тут. 

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

9 thoughts on “Для школярів та дошкільнят: вересневі акції від Yakaboo.ua

    Залишити відповідь