Видавництво КСД готує до виходу у грудні дві новинки – обидві про любов

Фото: Fondo Antiguo de la Universidad de Sevilla via Flickr

Харківське видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» завершує підготовку до випуску двох нових книжок: збірку оповідань “Львів. Кава. Любов” та роман М. Л. Стедман «Світло між двох океанів». У продаж вони потраплять на початку зими.

До збірки “Львів. Кава. Любов” увійшли оповідання 10 закоханих у Львів авторів: Наталії Гурницької, Галини Вдовиченко, Дари Корній, Вікторії Гранецької, Лесі Олендій, Ольги Деркачової, Ірини Хомин, Ніки Нікалео, Тетяни Белімової та Любові Долик.

ксд1

Це історії про закоханих та покинутих, про щасливих та тих, хто загубив себе, про романтику та буденність, про жінок і чоловіків, про тебе й про мене. Деякі з оповідань солодкі, як збиті з ваніллю вершки або справжнє кохання. Інші – гіркі, як свіжозварена кава або спогади про доленосні події нашого недалекого минулого. Треті ще довго залишають по собі аромат цинамону, мускатного горіха та містичних збігів…

«Львів, Львів, Львів… Це місто вже ніколи не відпустить тебе, якщо ти хоч раз там побував. Це місто-казка, це місто-чари, це любов, і кава, і шоколад, і незмінні підбори».

 

 

«Світло між двох океанів» М. Л. Стедман – роман-переможець The AustralianBook Industry Awards в номінаціях «Краща проза», «Кращий дебют» та «Книга року», а також The Australian Indie Awards в номінаціях «Кращий дебютний роман» та «Книжка року».

ксд2

Історія про дві родини, що нагадують два океани, які розділяє непорозуміння та об’єднує любов до однієї маленької дитини. Молодий Том Шербурн тільки-но повернувся з Першої світової війни. Він прагне душевного спокою і знаходить роботу на самотньому маяку. І таке життя готова розділити з ним молода дівчина Ізабель. Подружжя знаходить щастя в усамітненні на острові. Але їхню радість спотворює те, що Ізабель не може народити дитину. Минуло шість років, і біля острова з’являється човен із немовлям та мертвим чоловіком. Угледівши в цьому Господнє провидіння, Ізабель умовляє Тома таємно поховати чоловіка й залишити дитину. Однак усе колись закінчується, і щастя теж…

Цей книжковий хіт входив до списку бестселерів The New York Times понад рік і вже перекладений 40 мовами світу. Студія Стівена Спілберга готує екранізацію роману.

17 thoughts on “Видавництво КСД готує до виходу у грудні дві новинки – обидві про любов

    Залишити відповідь