Анотоване видання Mein Kampf Гітлера стало бестселером у Німеччині

Фото: cctvnews via Twitter

Нове видання твору Адольфа Гітлера “Моя боротьба”, яке викриває всі брехливі заяви фюрера, спроби відбілитися і відверту брехню, увійшло до топ-20 продажів нон-фікшн книг за уїкенд після того, як тираж було розкуповано і  видавець отримав 15000 замовлень. Книга надійшла у продаж 8 січня вперше з часів Другої світової війни.

Рейтинг буде опубліковано в суботньому випуску журналу Der Spiegel. Mein Kampf обсягом 2000 сторінок і вартістю € 59 посяде 20-й рядок.

Мюнхенському інституту сучасної історії, який займався підготовкою та виданням книги, довелося збільшувати тираж вже в процесі, оскільки попит значно перевищував заплановані до виходу 4000 екземплярів.

Політичний маніфест фашистів, написаний під час тюремного ув’язнення, який вперше побачив світ у двох томах у 1925 і 1926 роках, є єдиною завершеною книгою Адольфа Гітлера. Книга, що вважається “пихатою, буяє повторами, плутаниною, алогічністю і граматичними помилками”, в 30-і роки також була бестселером. Загальні продажі досягли 12 мільйонів екземплярів. Однак після Другої світової війни влада Баварії, якій відійшли права на книгу, прийняла рішення про припинення її видання. 1 січня 2016 термін дії авторських прав закінчився. Нове видання збільшилося в об’ємі вдвічі, наповнившися 3700 коментарями.

Видання The Bookseller стверджує, що лише деякі магазини Німеччини виставили книгу на вітрини, в той час як більша частина вирішила закуповувати їх тільки під замовлення клієнтів.

За матеріалами  The Guardian

16 thoughts on “Анотоване видання Mein Kampf Гітлера стало бестселером у Німеччині

    Залишити відповідь