Акції серпня в Yakaboo.ua: дитячі енциклопедії, світова класика та розіграш “Даогопак”

Дитячі енциклопедії різноманітних тематик, світова класика, знижки від видавництв Рипол Классик, Ексмо та АСТ, на казки народів світу та розіграш подарунків від українського коміксу “Даогопак” – ось які акції чекають вас у крамниці Yakaboo.ua у серпні.

До 15 вересня діє знижка 15% на дитячі енциклопедії видавництва Machaon. Серед акційних видань – Всесвіт. Ілюстрований атласКомахи. Сюрпризи природиВелика енциклопедія для допитливихРелігія. Мистецтво. Література. Енциклопедія для дітей та інші. Видання для різного віку: від найменшеньких до школярів.

Також до 15 вересня діє 15% знижка на світову класику. Гарний шанс підготуватись до уроків літератури.

До кінця серпня діє знижка 15% на книжки видавництва Рипол Классик. Серед акційних товарів книжки Бернара Вербера, Агати Крісті, Віктора Пєлєвіна та інших.

До 31 серпня діє знижка 15% на книжки видавництв Ексмо та АСТ. До акції потрапили книжки Макса Фрая, Енна Патчетт, комікс по Рею Бредбері та інші.

До 18 серпня триває знижка 10% на казки народів світу. Зі знижкою можна придбати казки Австралії, Китаю, Латинської Америки, кримських татар та інші.

При покупці будь-якої книжки з легендарної серії українських героїчних коміксів “Даогопак” зі знижкою -10% ви берете участь у розіграші подарунків: книжкових закладок від бренду Atelier Article та футболок  “Даогопак”. Акція триває до 18 серпня.

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

10 thoughts on “Акції серпня в Yakaboo.ua: дитячі енциклопедії, світова класика та розіграш “Даогопак”

    Залишити відповідь