Акції на Yakaboo: Даогопак та книжки про футбол

Ще місяць в крамниці Yakaboo діють знижки на книжки для батьків, дитячий нон-фікшн та шкільну бібліотеку Фоліо, а цього тижня додалися нові акції. Серед них розіграш подарунків від Даогопака, знижки на книжки про відомих футболістів та футбол.

Протягом липня триватиме акція від серії українських героїчних коміксів “Даогопак”. За умови придбання коміксу зі знижкою 10%, ви берете участь у розіграші призів. Серед них –  незвичні закладинки від Atelier Article та 10 футболок із ілюстраціями із коміксу. 

Також триває знижка 20% на книжки про відомих футболістів. Серед акційних пропозицій є книжки про Валерія Лобановського, Зідана, Девіда Бекхема, МессіДжерарда та інших.  Весь перелік книжок дивіться тут.

До 10 липня триває акція на книжки про футбол для дітей зі знижкою 20%.  Серед них “Футбольний матч тривалістю в літо” Бернара Шамбаза, “Фанат футболу” Жіля Тібо, “Який промах!” Крістіана Тільмана та інші.

Ксеня Різник
Редакторка blog.yakaboo.ua, блогерка в Етажерка. 10 років пишу про книжки (OpenStudy, газета День, gazeta.ua, MediaOsvita, власний блог та блог Yakaboo). Природний для мене стан: читати, розповідати та писати про книжки. Трішки схиблена на сучасній британській літературі, шпигую за лауреатами усіляких премій, найкращих додаю у список "читати негайно"). У вільний від книжок час знайомлюсь із птахами, марную фарби та олівці.
http://ksenyak.wordpress.com

12 thoughts on “Акції на Yakaboo: Даогопак та книжки про футбол

    Залишити відповідь