Світовий бестселер Ніка Вуйчича “Життя без обмежень” виходить українською

Книга “Життя без обмежень” входить до серії True Story, в якій представлені незвичайні історії з життя звичайних людей, наших сучасників. Захоплюючі пригоди, несподівані повороти, мінливості долі та багато всього цікавого.

Нік Вуйчич – один з найвідоміших і найпопулярніших ораторів. Його книги – це не просто формальні мотиваційні гасла, це життєвий досвід, практичні поради всім, хто вважає, що неможливо досягти тих чи інших цілей в силу будь-яких обставин.

У книзі “Життя без обмежень” немає стандартних затертих фраз на зразок “подивіться на мене – і ви зрозумієте, що ваше життя в повному ладу”. Нік чесно говорить з читачами про труднощі, які йому довелося подолати на своєму шляху, про розпач, який його мало не поглинув. Його життя схоже на міф, красиву, повчальну, але нереальну історію. Хлопчик, що народився без рук і без ніг, до 34 років став всесвітньо відомим мотиваційним оратором, щасливим чоловіком і батьком, мільйонером. Він об’їздив півсвіту, виступав на стадіоні, а 110 тисяч людей його слухали. Хіба так буває? Буває. Якщо щодня здійснювати маленький подвиг. У Ніка дві вищі освіти: бухгалтерський облік та фінансове планування. Але його головний талант – вміння переконувати. У своїй книзі він говорить про те, що пережив сам. Тому його історія знайде відгук у серці кожного читача.

7 квітня 2016 року Нік Вуйчич приїжджає до Києва. У НСК Олімпійський відбудеться живий виступ людини-легенди, яка доведе, що неможливого – немає!

Yakaboo.ua відкрив попереднє замовлення на книгу “Життя без обмежень”  за акційною ціною. Більш того, серед усіх клієнтів, які оформили попереднє замовлення, будуть розіграні 2 квитки на унікальний захід – живий виступ Ніка Вуйчича на Олімпійському стадіоні 7 квітня.

40 thoughts on “Світовий бестселер Ніка Вуйчича “Життя без обмежень” виходить українською

    Залишити відповідь