До Книжкового Арсеналу готується унікальна книжка про головний атрибут чоловічої моди

В Україні вийде унікальна в своєму роді книжка у перекладі з іспанської мови «Ні туди і не сюди без моєї бороди» Карлоса Сун’є та Альфонсо Касаса.

Boroda_obl (1)Видавництво Vivat до найбільшої літературної події весни – Книжкового Арсеналу – готує книгу «Ні туди і ні сюди без моєї бороди», яка є справжнім путівником у нелегкий і не менш заплутаний, ніж жіночий, чоловічий світ моди. Нині бути бородачем – це не просто мати волосся на обличчі, це справжній стиль життя, можна сказати, філософія.

Книга вирізняє бороду як культурний, релігійний та соціологічний елемент, дозволяє розібратись у стилях та формах бороди, у способах догляду та за допомогою опитувань визначити, кому саме сьогодні жінки віддають перевагу.  Книжка сповнена влучною кількістю малюнків, які супроводжують текст упродовж всієї книги, що у свою чергу дає змогу швидко і справно розібратись у написаному. У виданні представлені цілі віхи історії бороданів з аналізом та фактами, наприклад, від хіпі Сан-Франциско до хіпстерів Cан-Антоніо через байкарів.

«Усі довкола кажуть що моя борода – це лише данина моді, та вони забувають, що я із нею народився ;)»

Наведена цитата розставляє крапки над «і» й дає зрозуміти, що в цьому світі бородачів люблять, шанують, пишаються ними, а головне, що вони не лишаються непоміченими. Також із книжки можна дізнатися, чи справді серед бородачів існує бум на джин-тонік та капкейки; чому борода і татуювання здебільшого речі невід’ємні; хто такі метросексуали,  уберсексуали, ламберсексуали та (увага!) бородосексуали.

зображення 1

В окремому розділі книги «Справи бородаті» розповідається, як правильно доглядати свою бороду від теорії – які засоби існують для густоти бороди, які примочки використовують для охайності, до практики – мило для бороди, олія для бороди, бальзам та віск.

У видавництві впевнені, що кожен, хто прочитає цю книгу, чітко зрозуміє, чому когось називають “Дияволом”, а когось – “Пророком”.

зображення 2 зображення 3

19 thoughts on “До Книжкового Арсеналу готується унікальна книжка про головний атрибут чоловічої моди

    Залишити відповідь